Елвен БГ

Услуги

Любов Миронова – повече от 18 години помага на родители и учители да създават най-добри условия за хармоничното развитие на децата около тях. В тази връзка провежда училища за родители, обучения на учители в детските градини и училищата в цялата страна. Отгледала е един син. От 2008 година работи и индивидуално с деца. Следвайки мисията си е автор на множество публикации, лекции и книга свързани с обучението и възпитанието на съвременни деца.

Консултации

Консултация на родителиПрофесионално мнение по въпроси за обучението и възпитанието на детето си, за обзавеждане на пространството му, подходящи играчки, книги, игри, упражнения.

Личен педагог

Личен педагог Любов Миронова помага на родители с деца на възраст от 0 до 12 години (от бременност до края на началното училище)

Вижте още

Менторство

МенторствоПредаване на опит на професионалисти работещи с деца целящ превенция, така че децата да се развиват максимално здрави.

Вижте още

 

Записване и информация

Записване за консултация, личен педагог и менторство на телефон 0884 565 978 (ще върнем обаждане при първа възможност) или на office@elven.bg.

 

Ресурси


Двоен албум с 34 песни и инструментали
Добродетели - 35 детски песни
Добродетели – 35 детски песни

Устойчив модел за образование и хармония с децата - книга 1
Устойчив модел за образование и хармония с децата – книга 1